Matematiikka, nuoret, uudistuminen, rohkeus, sähköinen liikenne

Matematiikkaa elämää ja ammattia varten

Teknologiateollisuuden 100-vuotissäätiö palkitsi kehitystyössä ansioituneita matemaattisten aineiden opettajia. Lue palkittujen opettajien Jaana Parkkilan ja Jaakko Halkosaaren ajatuksia matematiikan opetuksesta.
 

Tavoitteena tuotekehityksen kaksinkertaistaminen – tekojen aika on nyt

Innovaatiopolitiikan ja tki-rahoituksen merkitys on ratkaiseva Suomen kilpailukyvylle ja tulevaisuuden menestykselle, Teknologiateollisuuden innovaatiotyöryhmän puheenjohtaja Pekka Koponen painottaa.

Mitä tekis isona? Teknologia-ala kaipaa nuoria

Valintojen tueksi on tärkeää tuoda esille teknologia-alojen antamat mahdollisuudet tehdä monipuolista ja merkityksellistä työtä sekä vaikuttaa tulevaisuuteen.

Tekoälyn avulla voi säästää energiaa

Kiinteistö- ja rakentamisalan KIRA-digi-hankkeessa selvisi, että kylmälaitteiden energiankulutusta voidaan tekoälyn avulla vähentää jopa 15 prosenttia.

Jäsenyritys, tule mukaan Teknologiateollisuuden ja Teollisuusliiton Tuottavuutta yhdessä -ohjelmaan. Tavoitteena on parantaa kilpailukykyä, työelämän laatua ja asiakastyytyväisyyttä.

Podcast: suomalainen tekoäly – hypeä vai bisnestä?

Mitä 20 henkilön konepajayrittäjän pitää tietää tekoälystä? Miten tekoäly linkittyy arjen bisnekseen? Onko Suomella uskottava maine tekoälymaana? Onko realistista saada luotua Suomeen tekoälyn keskittymä? Kuuntele Ville Peltolan ja Taneli Tikan 
debatti tekoälyn etenemisestä 
EK:n podcastissa.

Blogit

Elämä on jatkuvaa oppimista

Eksponentiaalisten ilmiöiden maailma vaatii kehittymistä – innostuneen odottavana kohti uutta! Lue Jorma Turusen toimitusjohtajablogi.

Uudistamisessa epävarmuus saa väistyä rohkeuden tieltä

Uudistuminen on vaikeaa. Pitää olla ymmärrys, mitä haluaa muuttaa ja miten. Pitää pystyä päättämään ja viemään päätös läpi. Koskaan ei voi olla ihan varma, onko muutos oikea. Epävarmuus saa kuitenkin väistyä rohkeuden ja näkemyksen tieltä. Lue Eeva-Liisa Inkeroisen toimitusjohtajablogi.

Olemme päivittäneet tietosuojakäytäntömme.

Lue lisää henkilötietojen käsittelystä Teknologiateollisuudessa.

​​​​Ohje jäsenyrityksille